Kivelän Hevostila

Kivelän Hevostila sijaitsee Satakunnassa, Euran kunnassa, Kivelä-nimisellä tilalla, noin 12 kilometrin päässä Euran keskustasta.
Tilalla viljellään heinää sekä tarjoamme erilaisia hevosalan palveluja.Tilalla kasvatetaan pienimuotoisesti new forest-poneja,suomenpienhevosia ja shetlanninponeja.Tuotamme itse käyttämämme rehut.Rehuista tehdään rehuanalyysit joiden pohjalta ruokinta suunnitellaan.Kesäisin on tarjolla myös laidunpaikkoja.Tallimme tarjoaa ratsastuksen opetusta pienryhmissä. Järjestämme myös erimittaisia maastoretkiä ja vaelluksia.
Hevosten hoidosta ja tallin toiminnasta vastaa Niina Blomqvist-Järvinen.
Tallillamme käy myös eri valmentajia pitämässä valmennuksia. Valmennukset ovat avoimia myös tallin ulkopuolisille ratsukoille.
Niinan koulutukset
  • Hevostenhoitaja (maatilatalouden perustutkinto,laaja hevostalous) Hevosopisto 2001
  • Hevostalouden perustutkinto (hevoskasvatus),Harjun oppimiskeskus 2016
  • Hevostalouden perustutkinto (hevosharrastepalvelujen tuottaminen),Harjun oppimiskeskus 2016
  • Tallimestarin erikoisammattitutkinto,Hevosopisto 2017

Suoritan myös hevosten läpiratsastusta joko meillä tai hevosen kotitallilla sopimuksen mukaan. 

Tallit

Vtalli.jpganhempi talli on peruskorjattu ja laajennettu 2000-luvun alussa.Vanhasta tallista löytyy karsinat kuudelle hevoselle.
Uuden tallin ensimmäinen osa on valmistunut keväällä 2010. Sieltä löytyy karsinat kuudelle hevoselle. Karsinat ovat kooltaan 10.5-12.25m2. Uuden tallin yhteydessä on lämmin varustehuone sekä rehuhuone, kuivaushuone ja kuivikevarasto.
Tallin toinen osa on valmistunut 1/2015 ja sieltä löytyy karsinat kahdeksalle hevoselle.

Pihatto

Pihatto on valmistunut 2008 ja se on kooltaan noin 100m2. Pihatto on siitostammojen ja varsojen käytössä.

Kenttäp9240059.jpg

Ratsastuskenttä on hyväpohjainen,aidattu sekä valaistu ja kenttää hoidetaan säännöllisesti. Kooltaan se on 23x45m. Estekalustoa löytyy suhteellisen laajasti mukaanlukien muurit, portit ja vesi.

Tarha

Talvitarhat on uusittu 12/11 sekä 09/13.